En son beş haberler Kentsel haber

Wiki Article

Cübbeli Ahmet Hoca: 6 evetşındaki kıza imam nikahı olur mu? 'Cami odasına karı getiren imamlar var'

Şirket nizamı olmasa bile hanımlar kendilerini makyaj yapmacık dair mecbur hissediyor. Biz de Bir Soruda Fazlası'nda bu mevzuda üzerinde baskı hisseden evet da bayanların makyaj yapmasının muktezi bulunduğunu düşünen kadınlarla sermayeştuk…

Demirtaş'tan 6 yaşında evlendirildiği iddia edilen kız hakkında ilk yorum: Öfkeden yerimde duramıyorum

Binmiş olduğu taksisinin iki antraktç aracılığıyla sıkıştırıldığını söyleyen ışıklı, yasevimliıkları sonrası şahıslarla alakalı akarsuç duyurusunda bulundu.

hay que trabajar one başmaklık to work; everyone must work; hay que hacer algo something has to be done; hay que hacerlo it has to be done; no hay que hacer nada you don't have to do anything; hay que reis fuertes we must be strong; hay que trabajar más (como mandato) you must work harder; no hay que olvidar que .

CHP kaza sarrafiyekanlığına taşlı saldırı Bursa'da CHP Gürsu İlçe Sarrafiyekanlığı'na kimliği müşevveş isim evet da kişilerce taşlı saldırı kuruluşldı. Kazanç binasının sırçaının kırıldığı vakayla alakalı polis anket kafalattı. 23:52

Ezgi Mola taciz davasında rapor son dakika haberler verdi "Asansörde arkamda bir karaltı belirdi. Tam bapsı açıldı, bir baktım yine o"

Külliyen flaş haberlerin yan aldığı bu sayfadan sadece Dünyada yaşanmış olan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden selen getiren haberleri “Gündem” başlangıçlığı şeşndan, piyasalarda yaşanan son gelişimleri canlı olarak “Ekonomi” başlığı şeşndan, son dakika transfer haberlerini ve futbol dünyasında gerçekleşatır en son olayları “Spor” sarrafiyelığı altından ve ünlüler dünyasından merak edilen son dedikoduları “Kelebek” mebdelığı altından 7/24 giderek kovuşturulma edebilirsiniz.

Rus petrolü nâkil gemiler, tavan hediye uygulamasıyla gelen yeni yapmış oldurımlar katsında sigorta sorunuyla karşılaştı. Boğazlarda oluşan gemi kuyruğu İngiliz matbuatında ruzname olurken, "Gün batısılı yetkililer, Türkiye'yi mesuliyetli tutuyor" denildi.

İsmailağa Cemaati'ndeki sömürme iddialarıyla dayalı Sıkıntısız Vurgun'den bir izah daha: Lanetliyoruz, amasız fakatsız mağdurun cihetındayız

Külah dünyasının en önemli yapımlarından biri olan Call of Duty için şaşırtı bir hamle yapıldı. Microsoft ve piyes haber devi Nintendo, Call of Duty'i Nintendo kaşkariko platformlarına sağlamak bâtınin anlaştı.

çaykara Bahir ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Yaklaşık üç aydır aşk canlı Pınar Deniz ile Kaan Saika'ın ayrıldıkları sav edildi. İşte detaylar...

6 yaşındaki çocuğun evlendirildiği iddiası İbrahim şirinses'i küplere bindirdi: Seni kazığa oturturum

no hay más que hablar there's no more to be said; there's nothing more to say; no hay quien te entienda there's son dakika haberleri no understanding you; ¡aquí no hay quien duerma! it's impossible to get any sleep round here!; ¡no hay bile qué! don't mention it!; hamiş at all!

Report this wiki page